KONSTITUTSIYAVIY ISLOHOTLARNING DAVLAT HOKIMIYATI TIZIMIGA TA’SIRI - Amirkulova Ra’nogul Ixtiyor kizi (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada konstitutsiya demokratik islohotlar asosi hamda yangilangan konstitutsiya Yangi O‘zbekistonning huquqiy poydevori ekanligi yoritilgan bo‘lib aholining ehtiyoj, manfaat va maqsadidan kelib chiqib amalga oshirilgan va amalga oshirilayotgan islohotlarning natijasi yaqqol o‘z isbotini topgan.