AVTOTRANSPORT VOSITALARINING EKSPULATATSIYA SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA TEXNIK XIZMAT KO‘RSATISH TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISH - Jo‘raqulov Furqat Saidqul o‘g‘li (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya: Ushbu tezisda avtotransport vositalarining ekspluatatsiya samaradorligini oshirishda texnik xizmat ko‘rsatish tizimini takomillashtirish masalalari yoritilgan. Texnik xizmat turlari, profilaktik yondashuv, zamonaviy diagnostika usullari hamda raqamli texnologiyalarning transport vositalari ishonchliligiga ta’siri tahlil qilingan. Shuningdek, texnik xizmat tizimini optimallashtirish orqali ekspluatatsiya xarajatlarini kamaytirish va transport samaradorligini oshirish yo‘llari ko‘rib chiqilgan.