HUQUQ FANLARINI O’QITISHDA INNOVATSION YONDASHUVLARNING AFZALLIKLARI - Abdiraxmanova Marina Bauirjanovna; Q.H.Qandaharov (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya: Ushbu tezisda huquqshunoslik fanlarini o‘qitish jarayonida zamonaviy innovatsion texnologiyalardan foydalanishning ahamiyati va samaradorligi yoritilgan. Ayniqsa, talabalarning mustaqil fikrlash qobiliyatini rivojlantirish va nazariy bilimlarni amaliyot bilan bog‘lashda interfaol metodlarning o‘rni tahlil qilingan.