FLUTTER PLATFORMASI ASOSIDA MASOFADAN ZONDLASH FANIGA MO‘LJALLANGAN MOBIL ELEKTRON RESURS YARATISH - Shokirov F. Sh.; Cho‘liyeva D.B. (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada “Masofadan zondlash” fanining ma’ruza mashg‘ulotlari uchun Flutter platformasi asosida ishlab chiqilgan mobil elektron resursning tuzilishi, funksional imkoniyatlari va ta’lim jarayonidagi ahamiyati yoritilgan. Mobil ilova elektron darsliklar, multimedia materiallar, test tizimi va topshiriqlar modulini yagona platformada birlashtiradi. Taklif etilgan yechim talabalarning mustaqil ta’lim olish imkoniyatlarini kengaytirish, o‘quv materiallaridan foydalanish qulayligini oshirish hamda zamonaviy mobil ta’lim texnologiyalarini o‘quv jarayoniga joriy etishga xizmat qiladi.