VIJDON SUDI VA RUHIY POKLANISH: “BIZNING BAXTLI DAMLARIMIZ” ASARIDA HAQIQIY JAZONING TABIATI - To‘raqulova Sitora Fazlidinovna (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Gong Ji-youngning "Bizning baxtli kunlarimiz" romanidagi qahramonlarning ichki dunyosi hamda ularning jazoni anglash xususiyatlari tadqiq etiladi. Asar muallifi hayotiy zarbalar va chuqur shaxsiy ruhiy jarohatlar (traumalar) qahramonlarni qanday qilib ichki transformatsiyaga yetaklashini ko‘rsatib beradi. Dialoglar, xotiralar va emotsional monologlar orqali qahramonlarning ruhan qayta tug‘ilishi, pushaymonligi va mas’uliyatni bo‘yniga olish jarayonlari ochib beriladi. Yujong va Yunsu o‘rtasidagi o‘zaro tushunish ularning ichki shifolanishiga asos bo‘lishiga alohida e’tibor qaratilgan. Roman haqiqiy jazo va kechirim tashqi dunyoda emas, balki inson ongi tubida uchrashishini isbotlaydi.