YOSHLARNING DINIY VA MA’NAVIY DUNYOQARASHINI YUKSALTIRISHGA QARATILGAN DAVLAT SIYOSATI – YANGI O‘ZBEKISTONNING USTUVOR MAQSADI - Jumaniyazova Intizor To‘lkinovna (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yoshlarning diniy va ma’naviy dunyoqarashini yuksaltirish Yangi O‘zbekiston davlat siyosatining ustuvor yo‘nalishlaridan biri ekanligi, bu borada yoshlarni yot g‘oyalardan himoya qilish, ularga sog‘lom diniy tushuncha va milliy qadriyatlarni singdirish hamda ma’naviy immunitetni shakllantirishga alohida e’tibor berilayotganligi haqida so‘z yuritiladi.