O’ZBEKISTONDA KORPORATIV BOSHQARUVNI RAQAMLASHTIRISHNING INSTITUTSIONAL VA TEXNOLOGIK MUAMMOLARI - Namozov Sardor (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya: Maqolada O’zbekistonda korporativ boshqaruvni raqamlashtirishning asosiy institutsional va texnologik muammolari tizimli tarzda tahlil qilinadi. 2020-2025 yillar davomida amalga oshirilgan davlat islohotlari, qonunchilik bazasi o’zgarishlari va korporativ sektor empirik ma’lumotlari asosida qurilgan.