INNOVATSION TA’LIM SHAROITIDA BO‘LAJAK TARBIYACHILARNING KASBIY REFLEKSIYA MADANIYATINI RIVOJLANTIRISHNING EPISTEMOLOGIK MODELI - Ro‘zmetova Farangiz Azamatovna (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya. Mazkur tezisda innovatsion ta’lim sharoitida bo‘lajak tarbiyachilarning kasbiy refleksiya madaniyatini rivojlantirishning epistemologik modeli ilmiy-pedagogik jihatdan asoslangan. Model to‘rtta o‘zaro bog‘liq blok va to‘rtta komponent asosida qurilgan bo‘lib, uning amaliy samaradorligi 320 nafar talaba ishtirokida o‘tkazilgan tajriba-sinov ishlari natijalarida isbotlangan. Umumiy samaradorlik 11,3% ni tashkil etdi.