METHODOLOGICAL FOUNDATIONS OF IMPROVING READING LITERACY IN PRIMARY GRADES - Egamberdiyeva Umida (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang’ich sinflarda o’qish savodxonligini oshirishda zamonaviy metodlardan foydalanishning afzalliklari yoritilgan. O’qish savodxonligi ahamiyati, mazmuni, uning bola shaxsining intellektual rivojlanishidagi ahamiyati hamda interfaol metodlarning o’rni tahlil qilinadi.