KORXONALARDA ISHLAB CHIQARISH ZANJIRI BARQARORLIGINI TA’MINLASHDA LOGISTIKA VA TA’MINOT TIZIMINI INTEGRATSIYALASHTIRISHNING TASHKILIY-IQTISODIY YONDASHUVLARI - Turdimurodov Jasur Ilxomovich (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya: Mazkur tezisda korxonalarda ishlab chiqarish zanjiri barqarorligini ta’minlashda logistika va ta’minot tizimini integratsiyalashtirishning tashkiliy-iqtisodiy jihatlari tahlil qilingan. SCM, ERP va raqamli logistika texnologiyalarining korxonalar faoliyatidagi o‘rni yoritilgan. Shuningdek, logistika jarayonlarini optimallashtirish, transport xarajatlarini kamaytirish va ishlab chiqarish uzluksizligini ta’minlash masalalari o‘rganilgan.