IQTISODIYOTNI RAQAMLASHTIRISH SHAROITIDA AHOLI DAROMADLARINI OSHIRISHNING INSTITUTSIONAL VA IQTISODIY MEXANIZMLARI - Mahmudov Elmurod Erkinjon o‘g‘li (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya. Mazkur tezisda iqtisodiyotni raqamlashtirish sharoitida aholi daromadlarini oshirishning institutsional va iqtisodiy mexanizmlari yoritilgan. Raqamli texnologiyalar, IT-xizmatlar, elektron tijorat va masofaviy bandlikning yangi daromad manbalarini shakllantirishdagi roli tahlil qilingan.