ПРОФИЛАКТИКА ИНСПЕКТОРИНИНГ МАЪМУРИЙ ЧЕКЛАШ ЧОРАЛАРИНИ ҚЎЛЛАШ ФАОЛИЯТИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Бабаханов Ҳамдам Қадамович; Жураев Ҳасан Тифли ўғли (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Аннотация: Ушбу мақолада профилактика инспекторларининг маъмурий чеклаш чораларини қўллашдаги ваколатлари, амалиётда учраётган айрим муаммолар ҳамда уларни бартараф этиш йўллари таҳлил қилинади.
Keywords: Калит сўзлар: Профилактика инспектори; маъмурий чеклаш чоралари; маъмурий назорат; ҳуқуқбузарликлар профилактикаси; ҳимоя ордери; ҳуқуқий чекловлар; фаолиятни такомиллаштириш.