RAQAMLI TA’LIM TEXNOLOGIYALARINING O‘QUVCHILAR BILIMINI OSHIRISHDAGI AHAMIYATI - Yo‘ldasheva Saida Toshqulovna,; Qidiqbayeva Umutker Sartbayevna, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada raqamli ta’lim texnologiyalarining ta’lim jarayonidagi o‘rni, ularning o‘quvchilar bilimini oshirishdagi ahamiyati hamda zamonaviy pedagogik faoliyatdagi roli tahlil qilinadi. Shuningdek, raqamli vositalarning ta’lim sifati, o‘quvchilarning mustaqil fikrlashi va axborot bilan ishlash ko‘nikmalarini rivojlantirishga ta’siri yoritilgan.
Keywords: Kalit so‘zlar: raqamli ta’lim, axborot-kommunikatsiya texnologiyalari, elektron ta’lim, interaktiv metodlar, ta’lim sifati, innovatsion pedagogika, masofaviy ta’lim