MAKTAB O‘QUVCHILARIDA TAYANCH KOMPETENSIYALARNI FIZIK VA TEXNIK BILIMLAR INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANTIRISH METODIKASI - Davletova Selbi Atadjanovna (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya (Abstract). Ushbu maqolada maktab o‘quvchilarining tayanch kompetensiyalarini fizik va texnik bilimlar integratsiyasi asosida rivojlantirish usul va uslublari, integratsiya g‘oyalari, integratsiyaning mohiyati hamda integratsiyalashgan darslar mazmuni tavsiflanilgan.
Keywords: Kalit so‘zlar (Keywords): integratsiya, yondashuv, izchillik, muloqot, sintez, dastur, rivojlanish.