(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Biologik fizika fanini o‘qitishda innovatsion pedagogik texnologiyalardan foydalanish zamonaviy tibbiy ta’lim jarayonining muhim yo‘nalishlaridan biri hisoblanadi. Ushbu fan tirik organizmlarda sodir bo‘ladigan fizik jarayonlarni o‘rganishga qaratilgan bo‘lib, uni samarali o‘zlashtirishda interfaol metodlar, axborot-kommunikatsiya texnologiyalari, virtual laboratoriyalar va muammoli ta’lim usullaridan foydalanish katta ahamiyatga ega. Innovatsion yondashuvlar talabalarni mustaqil fikrlashga, nazariy bilimlarni amaliyot bilan bog‘lashga hamda kasbiy kompetensiyalarini rivojlantirishga xizmat qiladi.