(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Mazkur maqolada bola shaxsining ijtimoiy-ma’naviy shakllanishida mahalla instituti, ota-onalar hamda maktabgacha ta’lim tashkilotlari o’rtasidagi pedagogik hamkorlikni takomillashtirish masalalari tadqiq etilgan. Muallif tomonidan O’zbekistonda mavjud tajriba tahlil qilinib, uchtomonlama hamkorlikning tashkiliy-pedagogik shart-sharoitlari aniqlangan, bolaning ijtimoiylashuv jarayonida har bir ijtimoiy institutning o’rni asoslab berilgan. Tadqiqot natijalariga ko’ra, muallif tomonidan hamkorlikni yaxlit tizim sifatida takomillashtirishga qaratilgan amaliy takliflar ishlab chiqilgan.