(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu maqolada boshlangʻich sinf oʻquvchilarining taʼlim jarayonida oʻyin texnologiyalari va axborot-kommunikatsiya texnologiyalarini (AKT) integratsiyalash masalalari tadqiq etilgan. Zamonaviy boshlangʻich taʼlimda raqamli oʻyinli yondashuvlarning dars samaradorligini oshirish, oʻquvchilarning motivatsiyasini kuchaytirish va mantiqiy fikrlashini rivojlantirishdagi oʻrni yoritilgan. Shuningdek, AKT vositalari yordamida interaktiv oʻyinlarni darsga tatbiq etishning pedagogik-psixologik shart-sharoitlari tahlil qilinib, amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.