(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Mazkur maqolada STEAM ta’limi asosida o‘quvchilarda muammoli vaziyatlarni hal qilish ko‘nikmalarini shakllantirish masalalari yoritilgan. Shuningdek, integratsiyalashgan ta’lim jarayonida fanlararo bog‘liqlik, ijodiy va tanqidiy fikrlashni rivojlantirishning pedagogik imkoniyatlari tahlil qilingan. STEAM yondashuvining o‘quvchilarning mustaqil fikrlashi, amaliy faoliyati hamda innovatsion kompetensiyalarini rivojlantirishdagi ahamiyati ochib berilgan.