(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Davriy potentsialli Dirak operatori uchun teskari masaladan foydalanib manbali va manbasiz yuklangan modifitsirlangan Korteveg-de Friz tenglamasi integrallangan, Yechimning x boʼyicha davri va antidavri, shuningdek, yechimning x boʼyicha analitikligi toʼgʼrisida muhim natijalar olingan.