(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu maqolada kaolin mineralining kimyoviy tarkibi, kristall tuzilishi, fizik-kimyoviy xossalari va kimyoviy texnologiya sanoatidagi ahamiyati keng yoritilgan. Kaolin zamonaviy sanoatning muhim mineral xomashyolaridan biri hisoblanadi.