(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu maqolada O‘zbekiston korxonalarida inson resurslarini boshqarish tizimining bugungi holati, ushbu sohada uchrayotgan asosiy muammolar va kamchiliklar hamda ularni bartaraf etish yo‘llari tahlil qilinadi. Tadqiqot davomida kadrlarni tanlash, ishga qabul qilish, xodimlarni rivojlantirish, rag‘batlantirish, mehnat faoliyatini baholash va raqamli texnologiyalarni joriy etish bilan bog‘liq masalalar o‘rganildi. Tahlil natijalari inson resurslarini samarali boshqarish korxonalarning raqobatbardoshligi va barqaror rivojlanishida muhim omil ekanligini ko‘rsatadi.