(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Muvaffaqiyat " sportining o’ziga xos xususiyatlarining asosi raqobat faoliyatidir: qarama-qarshilik jarayonida dzyudochilar ma’lum qobiliyat va tayyorgarlikni maksimal darajada aniqlaydilar, solishtiradilar va baholaydilar. Hozirgi kun talablaridan biri bu dzyu-do bo’yicha eng va eng jasur sportchini tayyorlashdir.