(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu maqolada Oʻzbekiston Respublikasining zamonaviy taʼlim tizimida inklyuziv taʼlim sifatini oshirish va uni pedagogik jihatdan baholash muammolari tadqiq etilgan. Muallif alohida taʼlim ehtiyojlari boʻlgan bolalarni umumtaʼlim maktablariga integratsiya qilish jarayonining samaradorligini aniqlovchi asosiy pedagogik mezon va koʻrsatkichlarni tahlil qiladi.