(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Mazkur maqolada o‘quvchilarning yozma nutqini rivojlantirish metodikasining nazariy va amaliy asoslari yoritilgan. Yozma nutqni shakllantirish jarayonida qo‘llaniladigan zamonaviy pedagogik texnologiyalar, interfaol metodlar hamda ijodiy topshiriqlarning ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, o‘quvchilarning yozma savodxonligini oshirish, mustaqil fikrlash va nutqiy kompetensiyalarini rivojlantirishning samarali usullari ko‘rsatib berilgan.