(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu maqolada , Davlat tili haqida‘‘gi Qonunning rasmiy ish hujjatlariga ta’siri, davlat tilida ish yuritish hujjatlari uslubi va rasmiy uslubga xos til birliklari va grammatik me’yorlari o‘rganiladi. Shuningdek, hujjat matniga qo‘yiladigan eng muhim talablar sanab o‘tiladi. Hujjatchilikda imlo va tinish belgilari masalasiga alohida e’tibor qaratish kerakligi va hujjatlarning mukammal bo‘lishi ular bilan ishlovchi kishilarning savodxonlik darajasi bilan uzviy bog‘liq ekanligi mazkur maqolada aks etgan.