(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Mazkur maqolada zamonaviy mahalliy jurnalistikaning holati, uning jamiyat hayotidagi o‘rni hamda soha rivojiga to‘sqinlik qilayotgan muammolar tahlil qilinadi. Xususan, moliyaviy barqarorlik, kadrlar salohiyati, axborotga erishishdagi qiyinchiliklar va axborot makonidagi raqobat muhitida xolislikni saqlash masalalari ilmiy-amaliy nuqtai nazardan yoritiladi.