(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu maqolada, propargil spirtining fizik hamda kimyoviy xossalari, kimyoviy barqarorligi, suvda eruvchanligi, qaynash nuqtasi, korroziyaga qarshiligi, polimer ishlab chiqarish, va kataliz jarayonlarida qanday qo’llanilishi batafsil bayon etilgan.