(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Mazkur tezisda o‘smirlar orasida zo‘ravonlik hissining vujudga kelishiga ta’sir etuvchi asosiy ijtimoiy-psixologik omillar hamda ularning o‘smir shaxsi va xulq-atvori shakllanishidagi o‘rni tahlil qilinadi. Shuningdek, o‘smirlik davrining psixologik xususiyatlari, oilaviy muhit, tengdoshlar ta’siri va motivatsion omillarning zo‘ravonlik hissi rivojlanishidagi ahamiyati yoritiladi.