(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Mazkur maqolada raqamli texnologiyalarning inson psixikasiga ta’siri, uning ijobiy va salbiy jihatlari hamda zamonaviy jamiyatda yuzaga kelayotgan psixologik o‘zgarishlar yoritiladi. Shuningdek, internet, ijtimoiy tarmoqlar va mobil qurilmalardan foydalanishning emotsional holat, diqqat, xotira va xulqatvorga ta’siri tahlil qilinadi.