(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu tezisda O‘zbekiston bank tizimida raqamli bank xizmatlarini rivojlantirishdagi mavjud muammolar va ularni bartaraf etish yo‘nalishlari ilmiy jihatdan yoritilgan. Raqamli xizmatlar rivojiga ta’sir etuvchi moliyaviy va raqamli savodxonlik, hududiy infratuzilma, xizmat sifati, kiberxavfsizlik, mijozlar ishonchi, bank xodimlarining raqamli kompetensiyalari hamda fintech integratsiyasi bilan bog‘liq omillar tahlil qilingan.