(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Мазкур мақолада бошланғич синф ўқувчилари орасида буллингнинг пайдо бўлиш сабаблари, унинг психологик омиллари, болалар психикасига таъсири ҳамда профилактика чоралари илмий-психологик жиҳатдан таҳлил қилинган. Шунингдек, оила, мактаб муҳити ва тенгдошлар муносабатининг буллинг шаклланишидаги ўрни ёритилган.