(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Мазкур илмий мақолада бошланғич синф ўқувчилари ўртасида буллингнинг келиб чиқиш сабаблари, унинг психологик хусусиятлари, бола шахси ривожланишига таъсири ҳамда буллингнинг олдини олишнинг педагогик-психологик омиллари кенг ёритилган. Шунингдек, кичик мактаб ёшидаги болалар психикасининг ўзига хос жиҳатлари ва уларнинг жамоадаги муносабатларига таъсир этувчи омиллар таҳлил қилинган.