(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Yangi avlodni tarbiyalashda harbiy-vatanparvar pedagogika rahbarining o‘rni muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqolada harbiy-vatanparvarlik tarbiyasining asosiy tamoyillari, rahbarlar roli va ularning ta’siri ko‘rib chiqiladi.