(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Mazkur maqolada ekologiya sohasidagi jinoyatlarning kriminologik tavsiflanishi, ularning sodir etilish sabablari va shart-sharoitlari, ekologik jinoyatchilikning zamonaviy ko‘rinishlari hamda jamiyat va atrof-muhitga salbiy ta’siri tahlil qilingan.