(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Mazkur tadqiqotda 5-7-sinf o‘quvchilarida 4K modeli orqali ingliz tilini o‘qitishning metodik samaradorligi va kognitiv afzalliklari ilmiy asoslab berilgan. Ishda zamonaviy ta’lim paradigmalari asosida o‘quvchilarning kommunikativ va kreativ kompetensiyalarini rivojlantirish mexanizmlari tahlil qilinadi.