(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu tezisda boshlang‘ich ta’lim o‘quv jarayonini tizimli loyihalashda dastlabki va joriy diagnostika ishlarining pedagogik zaruriyati asoslangan. O‘quvchilarning intellektual va psixofiziologik imkoniyatlarini tashxis etish orqali dars samaradorligini oshirish mexanizmlari yoritilgan.