(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Mazkur maqolada bolalarda diqqat yetishmasligi va giperaktivlik sindromini korreksiyalashda innovatsion pedagogik texnologiyalarning ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, ABA terapiya, neyropsixologik mashqlar, sensor integratsiya hamda interaktiv metodlarning amaliy samaradorligi ilmiy jihatdan tahlil qilingan.