YANGI O‘ZBEKISTON FUQAROLIK MA’NAVIYATINI RIVOJLANTIRISHDA MILLIY EHTIYOJ VA MANFAATLAR ANGLANGANLIGINING AHAMIYATI (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Mazkur maqolada fuqarolik ma’naviyatini rivojlantirishda milliy ehtiyoj va manfaatlarni anglashning ahamiyati yoritilgan. Unda milliy ong, ma’naviy qadriyatlar, birlik va milliy mafkuraning jamiyat taraqqiyotidagi o‘rni tahlil qilingan. Milliy manfaatlarni anglash ma’naviy yetuk jamiyatni shakllantirishning muhim omili ekanligi ta’kidlangan.
Keywords: Milliy ong, milliy manfaat, milliy ehtiyoj, fuqarolik ma’naviyati, ma’naviy qadriyatlar, milliy birlik, milliy mafkura, ma’naviy kamolot.