ONA TILI DARSLARIDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Mazkur maqolada ona tili darslarida interfaol metodlardan foydalanishning ahamiyati, ta’lim samaradorligini oshirishdagi o‘rni hamda o‘quvchilarning mustaqil fikrlashini rivojlantirishdagi imkoniyatlari haqida so‘z yuritiladi. Shuningdek, ayrim interfaol metodlarning amaliy qo‘llanishi va afzalliklari tahlil qilinadi.
Keywords: interfaol metod, ona tili ta’limi, pedagogik texnologiya, innovatsion yondashuv, ta’lim samaradorligi, o‘quvchi faolligi.