STEAM TA’LIM TEXNOLOGIYALARINING BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARI IJODKORLIGINI RIVOJLANTIRISHDAGI O‘RNI (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu maqolada STEAM ta’lim texnologiyalarining boshlang‘ich sinf o‘quvchilari ijodkorligini rivojlantirishdagi ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, STEAM yondashuvi orqali o‘quvchilarning kreativ fikrlashi, mustaqil izlanishi, muammoli vaziyatlarni hal etish ko‘nikmalari hamda amaliy faoliyatga bo‘lgan qiziqishini oshirish masalalari tahlil qilingan.
Keywords: STEAM ta’limi, innovatsion texnologiyalar, ijodkorlik, kreativ fikrlash, boshlang‘ich ta’lim, integratsiya, loyiha faoliyati, interfaol metodlar.