OʻZBEKISTONDA KICHIK BIZNES SOHASI VA UNING RIVOJLANISHIDA INVESTITSIYALARNING AHAMIYATI (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Maqolada kichik biznesga investitsiyalarni jalb etishning nazariy asoslari, investitsion faollikka ta’sir etuvchi omillar hamda moliyalashtirish mexanizmlari tahlil qilingan. Tadqiqot natijasida investitsiyalarni jalb etish samaradorligini oshirishga doir ilmiy-amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.
Keywords: investitsion muhit, investitsiya siyosati, tadbirkorlik, moliyalashtirish, investitsiya, kichik biznes, sog‘lom raqobat.