YURIDIK TA’LIMDA DUAL TIZIM VA RAQAMLI HUQUQ STRATEGIYASI (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu maqolada Toshkent davlat yuridik universiteti misolida yuridik ta’limning zamonaviylashuvi tahlil qilinadi. Unda dual ta’lim (nazariya va amaliyot uyg‘unligi) hamda raqamli huquq sohasining texnologik taraqqiyotdagi o‘rni yoritilgan.
Keywords: dual ta’lim, raqamli huquq, TDYU, yuridik ta’lim, nazariya va amaliyot, blokcheyn, sun’iy intellekt, professional kadrlar, kiber-makon, huquqiy transformatsiya.