OLIY TA’LIM VA MAKTAB HAMKORLIGI (KLASTER) TIZIMIDA TALABALAR AMALIYOTINING SIFATINI YANGI BOSQICHGA OLIB CHIQISH IMKONIYATLARI. (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu tezisda pedagogik ta’lim klasteri sharoitida oliy ta’lim va maktab hamkorligini kuchaytirish orqali bo‘lajak o‘qituvchilarning amaliy tayyorgarligini takomillashtirishning ilmiy-metodik asoslari va innovatsion imkoniyatlari tadqiq etilgan.
Keywords: Pedagogik ta’lim, modernizatsiya, ta’lim klasteri, amaliy tayyorgarlik, integratsiya, kasbiy kompetentlik, ustoz-shogird tizimi, innovatsion yondashuv.